Świeża cukinia jako dodatek do zupy

49 kliknięć
06.07.2012
blog: Moja smaczna kuchnia

Przepis: Świeża cukinia jako dodatek do zupy

Zupa z fasolki szparagowej z dodatkiem groszku i świeżej cukinii Składniki: porcja rosołowa 150 g zielonej fasolki szparagowej 150 g żółtej fasolki szparagowej 100 g groszku 2 marchewki kika gałązek koperku 8-10 ziemniaków obranych sól i pieprz do smaku świeża cukinia Przygotowanie: Umytą porcję rosołową wrzucamy do gotującej się wody, zostawiamy na małym gazie, by spokojnie się gotowało z 30-45 minut. W tym czasie...

Zobacz także przepisy na:

    Sprawdzona Kuchnia
    Sprawdzona Kuchnia Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Sprawdzonakuchnia
    Zupa z cukinii

    Zupa z cukinii 117

    Kaś
    Kaś Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Bake&Taste
    Zupa krem z cukinii

    Zupa krem z cukinii 585

    Strefa Smaku
    Strefa Smaku Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Strefa Smaku
    Zupa-krem z cukinii

    Zupa-krem z cukinii 97