Świeży szpinak w towarzystwie żurawiny, mozarelli i kukurydzy

299 kliknięć
16.05.2011
blog: kuchnia pełna smaków

Przepis: Świeży szpinak w towarzystwie żurawiny, mozarelli i kukurydzy

Szpinaku w dzieciństwie nie jadłam, więc nie mam dziwnych wyobrażeń o nieciekawie wyglądającym "błotku". Pierwszy raz kupiłam go na Rynku Jeżyckim jakieś naście lat temu i... przepadłam. Biegałam z torbami, czyściłam i kombinowałam na różne sposoby, ale i tak najbardziej cieszyłam się tym czasem kiedy był świeży. A teraz wszystko dlatego, że zobaczyłam pierwszy tej wiosny szpinak na straganie. Nie wahałam się, znów kupiłam...

DODANO DO 1 zeszytu:

Zobacz także przepisy na:

    Kawa i Czekolada
    Kawa i Czekolada Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Kawa i Czekolada
    Tort „leśny mech”

    Tort „leśny mech” 1478

    Happy Blueberry
    Happy Blueberry Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Happy Blueberry
    Piknikowy chleb

    Piknikowy chleb 64

    tobasco
    tobasco Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Kuchnia PROzdrowotna
    Wiosenna WŁOSKA sałatka

    Wiosenna WŁOSKA sałatka 44

    bobsi_100
    bobsi_100 Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Zdrowe smaki
    Obiad prawdziwie sezonowy

    Obiad prawdziwie sezonowy 99

    Trawka Cytrynowa
    Trawka Cytrynowa Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Trawka Cytrynowa
    Kukurydze z grilla

    Kukurydze z grilla 153

    ulazgi
    ulazgi Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    W kuchni Uli
    Zupa szpinakowo - kukurydziana

    Zupa szpinakowo - kukurydziana 55