Świeży szpinak z groszkiem, ryżem i tuńczykiem

1734 kliknięcia
06.10.2011
blog: Nieznośna lekkość smaku

Przepis: Świeży szpinak z groszkiem, ryżem i tuńczykiem

Pyszne szybkie danie obiadowe trzeba tylko: ugotować ryż ( ja dałam 2 paczki) podsmażyć cebulę z czosnkiem ( 1 cebula, 2 ząbki czosnku) dodać tuńczyka z puszki ( 2 puszki) przełożyć ryż na patelnię dodać rozdrobniony szpinak (1 słoik) puszkę groszku konserwowego garść kaparów podsmażyć chwilę posypać pieprzem i solą pokropić oliwą z oliwek i zajadać! na ciepło i na zimno!

DODANO DO 1 zeszytu:

Zobacz także przepisy na:

    rogatek
    rogatek Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    kulinaria rogatka
    Zielony groszek

    Zielony groszek 70

    rogatek
    rogatek Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    kulinaria rogatka
    Zielony groszek

    Zielony groszek 51

    Kasieńka
    Kasieńka Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Plate of Joy
    Curry rybne

    Curry rybne 166