Szarpana wołowina w marynacie miodowej

135 kliknięć
11.01.2017
blog: Szagon przez ogródek

Przepis: Szarpana wołowina w marynacie miodowej

Dzisiaj szarpana wołowina Możecie zrobić z jej wykorzystaniem burgery, cudownie smakuje na kanapkach, czy jako dodatek do sałatki. I nie ma przy tym za dużo roboty, tylko trzeba być cierpliwym, bo piecze się kilka godzin. Ogólna zasada jest taka: kilogram mięsa pieczemy 5 godzin. Jeżeli mamy 2 kg mięsa pieczemy 10 godzin:) Jest jeszcze inne rozwiązanie: Pieczemy dwa mniejsze kawałki:) Wtedy nie będziemy tak długo czekać....

Zobacz także przepisy na:

    LOVE EAT
    LOVE EAT Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Mashup
    Pulled pork – szarpana wieprzowina

    Pulled pork – szarpana wieprzowina 429

    opycha.pl
    opycha.pl Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    opycha.pl
    Biała kiełbasa pieczona z sosem miodowo-musztardowym i rozmarynem

    Biała kiełbasa pieczona z sosem... 34

    j_aga
    j_aga Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Polska Zupa
    Udka pieczone w marynacie miodowej

    Udka pieczone w marynacie miodowej 502

    emako
    emako Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    kuchnia-emako.pl
    Miodowa marynata do indyka

    Miodowa marynata do indyka 8735