Szaszłyki z ciastem francuskim i kaparami

86 kliknięć
02.01.2015
blog: Zdrowa Kuchnia

Przepis: Szaszłyki z ciastem francuskim i kaparami

Ciasto francuskie pokroić na paseczki szerokości około 3 cm. Cukinię pokroić w cienkie plasterki, paprykę w paski. Przyprawić słodką papryką, solą i pieprzem. Ciasto francuskie nabijać na patyki do szaszłyków tworząc kształt fali. Pomiędzy ciasto nabijać kawałki cukinii, papryki i jabłuszka kaparowe. Piec około 15 minut w 200 stopniach.

Zobacz także przepisy na:

    luna19
    luna19 Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Gotowanie jest łatwe
    Alfabetyczny spis przepisów

    Alfabetyczny spis przepisów 6255

    Anna Małek
    Anna Małek Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Sprawdzonakuchnia
    Sałatka jesienna

    Sałatka jesienna 959

    coolinarnie.pl
    coolinarnie.pl Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    coolinarnie.pl
    Krem z kalafiora

    Krem z kalafiora 372