Szerszenie azjatyckie we Francji – nie daj się zabić

40 kliknięć
17.07.2017
blog: FACET I KUCHNIA

Przepis: Szerszenie azjatyckie we Francji – nie daj się zabić

Jak żyć bez adrenaliny? Nie da się. A przynajmniej nie we Francji i nie w wiosenno-letnie, suche i upalne miesiące, kiedy na szerszenie trafić najłatwiej. Fakt, że we Francji występują szerszenie*, nie jest jeszcze niczym nadzwyczajnym. Te nikomu niepotrzebne bestie mogą pojawić się właściwie wszędzie. Różnica polega na tym, że do Francji nieco ponad 10 lat temu dotarły też (podobno w przesyłce z chińską porcelaną...

Zobacz także przepisy na:

    Smakalajzyt.pl
    Smakalajzyt.pl Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Smakalajzyt
    Udon z wieprzowiną

    Udon z wieprzowiną 250

    Jey
    Jey Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Jagodownik
    jak smakuje Francja?

    jak smakuje Francja? 69

    Osia
    Osia Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Osiakowe gotowanie
    Sajgonki drobiowe po raz pierwszy!

    Sajgonki drobiowe po raz pierwszy! 104