Szkoła gotowania: Kruchy spód

1427 kliknięć
12.07.2013
blog: Wilczy apetyt

Przepis: Szkoła gotowania: Kruchy spód

Samodzielne zrobienie ciasta kruchego naprawdę nie jest trudne i należy tylko stosować się do paru uniwersalnych wskazówek. Spodu, którego przygotowanie opisuję, najlepiej użyć do wytrawnych tart, ale świetnie sprawdzi się także w słodkich wypiekach. Może to być też świetny, mało słodki, kruchy spód na sernik. Mam nadzieję, że poniższy poradnik okaże się przydatny Na początek jedna rada, która ma zastosowanie do kruchego...

DODANO DO 2 zeszytów:

Zobacz także przepisy na:

    dianastar
    dianastar Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Tanie Gotowanie
    Makowiec na kruchym spodzie

    Makowiec na kruchym spodzie 5128

    Olcia706
    Olcia706 Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Olcia gotuje
    Sernik na kruchym spodzie

    Sernik na kruchym spodzie 13056

    majaskorupska
    majaskorupska Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Maja Skorupska
    29 lipca 2012

    29 lipca 2012 61

    malina137
    malina137 Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Wypieki Maliny
    Mazurek kajmakowy z orzechami

    Mazurek kajmakowy z orzechami 91

    garymichy
    garymichy Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    garymichy
    Pani Walewska. Ciasto Pychotka.

    Pani Walewska. Ciasto Pychotka. 862

    Ola Wilczek
    Ola Wilczek Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Wilczy apetyt
    Tarta z tuńczykiem i fetą

    Tarta z tuńczykiem i fetą 77

    jantar92
    jantar92 Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Napiecyku
    Sernik na kruchym spodzie

    Sernik na kruchym spodzie 13023

    dianastar
    dianastar Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Tanie Gotowanie
    Sernik na kruchym spodzie

    Sernik na kruchym spodzie 11503

    Ola Wilczek
    Ola Wilczek Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Wilczy apetyt
    Szkoła gotowania: Kruchy spód

    Szkoła gotowania: Kruchy spód 1427