SZNUROWANIE MIĘSA (DO WĘDZENIA, PIECZENIA)

190 kliknięć
20.08.2014
blog: Limonkowy

Przepis: SZNUROWANIE MIĘSA (DO WĘDZENIA, PIECZENIA)

Mięso wiążemy, by nadać mu ładny kształt (zwłaszcza, gdy mamy kawałek dość szeroki, nieregularny) i zachować jego zwartą strukturę podczas pieczenia, czy wędzenia. Technika jest bardzo prosta. Potrzebny nam będzie kawałek mięsa (np. schabu, karkówki) i sznurek (naturalny, odporny na temperaturę, bardzo długi, nawinięty na szpulkę). SZNUROWANIE MIĘSA (DO WĘDZENIA, PIECZENIA) 1). Na samym początku przekładamy sznurek pod...

Zobacz także przepisy na:

    RainDrop
    RainDrop Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Passionfruit
    Baleron wędzony gotowany

    Baleron wędzony gotowany 2031

    mysza75
    mysza75 Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    wesoła kuchnia
    Wiejska szynka wędzona gotowana

    Wiejska szynka wędzona gotowana 6460

    RainDrop
    RainDrop Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Passionfruit
    Domowa szynka pieczona

    Domowa szynka pieczona 2622

    pariscope
    pariscope Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Po prostu pyszne
    PIECZONA PERLICZKA

    PIECZONA PERLICZKA 15286

    Kgw Janczewo
    Kgw Janczewo Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Kgw Janczwo
    Rolada z kurczaka

    Rolada z kurczaka 1381

    beiot
    beiot Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Smaczne zdrowe - wyroby domowe
    Szynki cielęce

    Szynki cielęce 3393