Sznycle z mięsa wołowego i żółtkiem

628 kliknięć
13.03.2017
blog: Kuchnia Pokoleń

Przepis: Sznycle z mięsa wołowego i żółtkiem

Obawiam się trochę mięsa wołowego czy nie będą twarde, ale nie. Ku mojemu zaskoczeniu wyszły delikatne i pyszne. Mięso mielone wrzucić do miski, dodać posiekaną cebulkę, majeranek, zioła prowansalskie, bułkę tartą,słodką i ostrą paprykę w proszku, śmietanę,białka. Doprawić do smaku solą i świeżo mielonym pieprzem. Odstawić na 15 minut. Uformować cztery duże sznycle. W środku za pomocą małego kieliszka zrobić dołek. Rozgrzać...

DODANO DO 1 zeszytu:

Zobacz także przepisy na:

    patusia
    patusia Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Smak mojej kuchni
    Sznycle cesarskie

    Sznycle cesarskie 1878

    Gryzek&Łyczek
    Gryzek&Łyczek Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Gryzek&Łyczek
    Tatar czy może Carpaccio

    Tatar czy może Carpaccio 62

    Jussi S.
    Jussi S. Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Blondynka gotuje
    Sznycle- kotlety mielone

    Sznycle- kotlety mielone 2273

    Martyna0789
    Martyna0789 Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    nieidealne-danie
    Sznycle ministerskie

    Sznycle ministerskie 245

    BibliaSmakow
    BibliaSmakow Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Biblia Smaków
    Sznycle inaczej

    Sznycle inaczej 545

    Krys
    Krys Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Kuchnia u Krysi
    Sznycle z indyka z imbirem

    Sznycle z indyka z imbirem 2266

    Bernadetta
    Bernadetta Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Prawo do gotowania z pasją
    Sznycel wiedeński

    Sznycel wiedeński 1081

    bartek_l
    bartek_l Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Kuchnia Gumisia
    (bez tytułu)

    (bez tytułu) 135

    bartek_l
    bartek_l Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Kuchnia Gumisia
    (bez tytułu)

    (bez tytułu) 84

    agamilos00
    agamilos00 Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    mecooks
    Sznycle z indyka

    Sznycle z indyka 519

    Dwa Miejsca
    Dwa Miejsca Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Dwa Miejsca
    Pastamore – Restaurant Week

    Pastamore – Restaurant Week 28

    jadwigakozela
    jadwigakozela Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Gotujemy z pomyslem
    Tatar z mięsa wołowego

    Tatar z mięsa wołowego 1506