Szparagi zapiekane pod beszamelem

39 kliknięć
12.05.2017
blog: Kuchnia Agaty

Szparagi zapiekane pod beszamelem

Sezon na szparagi w pełni, korzystajmy więc, póki są! Moje ulubione to, bez dwóch zdań, szparagi zielone- jędrne, pełne smaku i … nie trzeba ich obierać! Dziś podaję szparagi w wersji obiadowej. Zapiekłam je pod warstwą kremowego beszamelu, w delikatnych naleśnikach. Dodatkowo każda porcja szparagów zawinięta jest w duży plaster szynki (wolę użyć delikatniejszej, gotowanej, ale możecie skusić się także na długo...

DODANO DO 1 zeszytu:

Zobacz także:

    agata
    agata Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Kuchnia Agaty
    Szparagi zapiekane pod beszamelem

    Szparagi zapiekane pod beszamelem 39

    opycha.pl
    opycha.pl Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    opycha.pl
    Brokuły zapiekane pod beszamelem

    Brokuły zapiekane pod beszamelem 24