Szpinak smażony na masełku

55 kliknięć
10.08.2016
blog: kulinarnyswiatdomi

Przepis: Szpinak smażony na masełku

Składniki: 500 g świeżego szpinaku 4-5 ząbków czosnku masło sól Szpinak umyć, usunąć grube łodygi, poszatkować. Czosnek pokroić w paseczki, wrzucić na rozgrzane masłom, chwilę podsmażyć. Dodać pokrojony szpinak, smażyć co jakiś czas mieszając ok 10 minut, aż liście będą miękkie. Posolić do smaku. Pyszny zamiennik tradycyjnej surówki. SMACZNEGO

DODANO DO 2 zeszytów:

Zobacz także przepisy na:

    Wilczex
    Wilczex Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    E-book kulinarny
    Zawijańce ze szpinakiem

    Zawijańce ze szpinakiem 358

    ilka_86
    ilka_86 Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Uwielbiam gotować!
    Karp smażony na masełku

    Karp smażony na masełku 137

    Sweet'n'Sour
    Sweet'n'Sour Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Sweet'n'Sour
    Szpinak smażony na maśle

    Szpinak smażony na maśle 3676

    iwa643
    iwa643 Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    MojaKuchniaMalutka
    Ryż ze szpinakiem i jajkiem

    Ryż ze szpinakiem i jajkiem 214

    zacisze kuchenne
    zacisze kuchenne Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    zacisze kuchenne
    Smażony szpinak

    Smażony szpinak 4611

    iwa643
    iwa643 Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    MojaKuchniaMalutka
    Miruna na szpinaku

    Miruna na szpinaku 300

    misia104
    misia104 Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    kulinarnyswiatdomi
    Szpinak smażony na masełku

    Szpinak smażony na masełku 55