Szpinakowe pierogi z pekińską kapustą

102 kliknięcia
05.03.2017
blog: wesoła kuchnia

Przepis: Szpinakowe pierogi z pekińską kapustą

Zielone pierogi z farszem z kaszy jęczmiennej z kapustą i boczkiem. Pierożki proste i szybkie do zrobienia. Są bardzo dobre w smaku. Bardzo lubię szpinak i staram się dodawać go do wielu potraw. ciasto na pierogi: 250 g mąki pszennej 1/3 łyżeczki soli 2 łyżki oliwy 80 g szpinaku 1/3 szklanki gorącej wody farsz: 1/2 szklanki kaszy jęczmiennej 20 dkg boczku wędzonego 6 liści dużych kapusty pekińskiej sól, pieprz olej natka...

DODANO DO 4 zeszytów:

Zobacz także przepisy na:

    paulak
    paulak
    Drink - Mojito
    Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Drink - Mojito

    Drink - Mojito 1169

    paulak
    paulak
    Ryba w cieście curry
    Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Ryba w cieście curry

    Ryba w cieście curry 895

    Joaska
    Joaska
    spis rzeczy
    Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    spis rzeczy

    spis rzeczy 2900