Szpinakowe pierogi z pekińską kapustą

121 kliknięć
05.03.2017
blog: wesoła kuchnia

Przepis: Szpinakowe pierogi z pekińską kapustą

Zielone pierogi z farszem z kaszy jęczmiennej z kapustą i boczkiem. Pierożki proste i szybkie do zrobienia. Są bardzo dobre w smaku. Bardzo lubię szpinak i staram się dodawać go do wielu potraw. ciasto na pierogi: 250 g mąki pszennej 1/3 łyżeczki soli 2 łyżki oliwy 80 g szpinaku 1/3 szklanki gorącej wody farsz: 1/2 szklanki kaszy jęczmiennej 20 dkg boczku wędzonego 6 liści dużych kapusty pekińskiej sól, pieprz olej natka...

DODANO DO 4 zeszytów:

Zobacz także przepisy na:

    Dorota Smakuje
    Dorota Smakuje Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Dorota Smakuje
    Zielone dania

    Zielone dania 53

    Dorota Smakuje
    Dorota Smakuje Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Dorota Smakuje
    Sos szpinakowy

    Sos szpinakowy 2224

    dagooshya
    dagooshya Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    My Culinary Art
    Podsumowanie akcji "Zimowy Obiad"

    Podsumowanie akcji "Zimowy Obiad" 1540

    paulak
    paulak Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Fabryka Smaku
    Ryba w cieście curry

    Ryba w cieście curry 905

    Joaska
    Joaska Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    królestwo garów
    spis rzeczy

    spis rzeczy 2912

    vegan monkey
    vegan monkey Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    vegan monkey
    Pierogi z kapustą pekińską

    Pierogi z kapustą pekińską 651