Szpinakowe pierogi z pekińską kapustą

89 kliknięć
05.03.2017
blog: wesoła kuchnia

Przepis: Szpinakowe pierogi z pekińską kapustą

Zielone pierogi z farszem z kaszy jęczmiennej z kapustą i boczkiem. Pierożki proste i szybkie do zrobienia. Są bardzo dobre w smaku. Bardzo lubię szpinak i staram się dodawać go do wielu potraw. ciasto na pierogi: 250 g mąki pszennej 1/3 łyżeczki soli 2 łyżki oliwy 80 g szpinaku 1/3 szklanki gorącej wody farsz: 1/2 szklanki kaszy jęczmiennej 20 dkg boczku wędzonego 6 liści dużych kapusty pekińskiej sól, pieprz olej natka...

DODANO DO 4 zeszytów:

Zobacz także przepisy na:

    vegan monkey
    vegan monkey Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    vegan monkey
    Pierogi z kapustą pekińską

    Pierogi z kapustą pekińską 596

    trzascy
    trzascy Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    lekkonatalerzu
    Kisiel gruszkowy ze szpinakiem

    Kisiel gruszkowy ze szpinakiem 35

    Joaska
    Joaska Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    królestwo garów
    spis rzeczy

    spis rzeczy 2880

    paulak
    paulak Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Fabryka Smaku
    Drink - Mojito

    Drink - Mojito 1158

    paulak
    paulak Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Fabryka Smaku
    Ryba w cieście curry

    Ryba w cieście curry 887