Sztuka mięsa

275 kliknięć
04.07.2017
blog: Kulinarne Przemyślenia

Przepis: Sztuka mięsa

Wołowina wolno gotowana w jarzynach to jedno z moich ulubionych, mięsnych dań. Spory kawał wołowiny z tłuszczykiem gotujemy na bardzo wolnym ogniu przez 3-4 godziny w jarzynach. Odstawiamy takie mięso do całkowitego wystygnięcia w wywarze w którym się gotowała. Najlepiej na całą noc. Na drugi dzień takie mięso kroimy w plastry i robimy do niego dowolny sos lub podajmy takie czyste, podgrzane w odrobinie wywaru, z ulubionymi...

Zobacz także przepisy na:

    Aldi
    Aldi Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Psoty Psotki
    Sztuka mięsa w zdrowym sosie

    Sztuka mięsa w zdrowym sosie 675

    izabelka
    izabelka Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Sztuka Mięsa
    Otwarcie bloga Sztuka Mięsa!

    Otwarcie bloga Sztuka Mięsa! 126

    mlecznakrowa
    mlecznakrowa Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Mleczna Krowa
    Sztuka Mięsa

    Sztuka Mięsa 277

    efu7
    efu7 Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Kuchenne Ewolucje
    Sztuka kulinarna w Sztuce Mięsa

    Sztuka kulinarna w Sztuce Mięsa 125

    kulinarnagosia
    kulinarnagosia Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Kulinarne Przemyślenia
    Sztuka mięsa

    Sztuka mięsa 275

    Beata
    Beata Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Magazyn Kuchenny
    Sztuka mięsa w rosole

    Sztuka mięsa w rosole 92

    Białagłowka
    Białagłowka Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Kuchenna Kontrrewolucya
    Akcja Sztuka Mięsa

    Akcja Sztuka Mięsa 105

    kocila
    kocila Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Gruba Jadzia
    Sztuka mięsa

    Sztuka mięsa 1668