Tagiatelle z cukinii z sosem szpinakowo-łososiowym

109 kliknięć
18.07.2012
blog: Bez mąki i cukru

Przepis: Tagiatelle z cukinii z sosem szpinakowo-łososiowym

Oto mój dzisiejszy obiad dnia 5. Tagiatelle z cukinii z sosem. Makaron zrobiłam w prosty sposób. Obrałam cukinię (średnią) i obieraczką do warzyw robiłam wstążki. Wrzuciłam do wrzącej wody z solą i gotowałam 2 minuty. Przecedziłam na durszlaku i przelałam zimną wodą. Polałam sosem. usmażony łosoś 100 gr gorgonzoli śmietana 18% 3 łyżki kopiaste paczka świeżego szpinaku sól, pieprz, 2 wyciśnięte ząbki czosnku Sos powstał w...

Akcje:

Zobacz także przepisy na:

    Adrijah
    Adrijah Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Red and Pale
    Rolada szpinakowo-łososiowa

    Rolada szpinakowo-łososiowa 1470