Tagliatelle z polędwiczką wieprzową, szparagami i gorgonzolą

123 kliknięcia
09.05.2012
blog: Zielakowo

Tagliatelle z polędwiczką wieprzową, szparagami i gorgonzolą

Tagliatelle z polędwicą wieprzową, szparagami i gorgonzolą Składniki: - pół polędwiczki wieprzowej, - pół pęczka zielonych szparagów, - ok. 25 - 30 dkg sera z niebieską pleśnią: gorgonzola, lazur czy rokpol, - małe opakowanie śmietany 18%, - 5 suszonych pomidorów, - ząbek czosnku, - natka pietruszki, pieprz, - oliwa lub masło klarowane do smażenia, - ser ( parmezan ) do posypania. - makaron tagliatelle - ilość dowolna ;)...

Zobacz także:

    Dzi
    Dzi Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    karmelowy.pl
    Szparagi z boczkiem i gorgonzolą

    Szparagi z boczkiem i gorgonzolą 27