Tagliolini sepia z grasicą cielęcą, shitake i pietruszką / Tagliolini sepia with veal thymus, shitake and parsley

85 kliknięć
29.04.2016
blog: PasjaSmaku

Przepis: Tagliolini sepia z grasicą cielęcą, shitake i pietruszką / Tagliolini sepia with veal thymus, shitake and parsley

Kolejny przepis naprzepysznyi prosty makaron – tym razem w wersji z podrobami. Kto jeszcze nie próbował grasicy cielęcej koniecznie musi to zmienić ! Another version of delicious and simple pasta – this time with offals. Who didn’t taste veal thymus yet – must to change this ! Składniki / Ingredients (1 porcja / 1 portion): 150 g tagliolini sepia / 150 g of tagliolini sepia 100 g grasicy cielęcej / 100 g of veal thymus 200...

Zobacz także przepisy na:

    kasiaole
    kasiaole Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Gotowanie Ole
    Sepia

    Sepia 1363

    Dzi
    Dzi Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    karmelowy.pl
    Crostini z kurkami i grzybami shitake/Chanterelle and shitake mushroom crostini

    Crostini z kurkami i grzybami... 71

    Dzi
    Dzi Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    karmelowy.pl
    Fasolka szparagowa z grzybami shitake

    Fasolka szparagowa z grzybami shitake 103