Talarki z bakłażana panierowane w bułce tartej

155 kliknięć
23.09.2013
blog: Smakowirówka

Przepis: Talarki z bakłażana panierowane w bułce tartej

W ten sam sposób możemy przygotować cukinię czy kabaczka. Składniki: - młody bakłażan - 1 jajko - 10 dkg bułki tartej - sól i pieprz - olej do smażenia Przygotowanie: Bakłażana umyć, pokroić na plastry, doprawić, namoczyć w roztrzepanym jajku, obturlać z bułce tartej. Smażyć z dwóch stron na złoty kolor.

Zobacz także przepisy na:

    Urszula111
    Urszula111 Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Proste potrawy
    Bakłażan panierowany

    Bakłażan panierowany 733

    tapenda
    tapenda Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    TAPENDA
    Pieczony Bakłażan z Tartą Bułką

    Pieczony Bakłażan z Tartą Bułką 133

    kashia.ma
    kashia.ma Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    magiczna kuchnia Kasi
    Bakłażan panierowany

    Bakłażan panierowany 153