tarta -spod

296 kliknięć
03.08.2017
blog: w mojej kuchni

tarta -spod

Skladniki blaszka 28 cm tarta 2 żółtka 1/2 szklanki (100 g) cukru 2 łyżek stołowych (30 ml) mleka 1 łyżeczki ekstraktu z wanilii 1/4 łyżeczki soli 170 g z niesoloną masła w temperaturze pokojowej 2 1/2 szklanki (375 gr) z mąki Wykonanie Rozgrzać piekarnik do 175 C. Do miksera włożyć żółtka, cukier, ekstrakt waniliowy, 2 łyżek mleka i szczyptę soli ,wszystko dobrze wymieszać. Następnie dodać masło w kawałkach i dobrze...

DODANO DO 2 zeszytów:

Zobacz także:

    JadziaPepin
    JadziaPepin Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    w mojej kuchni
    tarta -spod

    tarta -spod 296

    symie69
    symie69 Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    PaleoLife
    Idealny spód do pizzy (bez glutenu)

    Idealny spód do pizzy (bez glutenu) 34

    Kromek
    Kromek Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Kromek z Masłem
    Spód do Tarty

    Spód do Tarty 208

    niecodziennikpary
    niecodziennikpary Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    niecodziennikpary
    Tarta tatin

    Tarta tatin 31

    BLW Mama
    BLW Mama Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    BLW MAMA
    Ziemniaczany spód do pizzy. BLW

    Ziemniaczany spód do pizzy. BLW 67

    Alva
    Alva Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    In my kitchen
    SZARLOTKA SPOD SAMIUŚKICH TATER

    SZARLOTKA SPOD SAMIUŚKICH TATER 104

    jarma
    jarma Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    gotujemy rodzinnie
    Kalafiorowy spód do pizzy

    Kalafiorowy spód do pizzy 213