Tarta z  czerwoną porzeczką i kremem kokosowo - waniliowym

56 kliknięć
14.07.2017
blog: Kulinarne pomyłki

Przepis: Tarta z czerwoną porzeczką i kremem kokosowo - waniliowym

Składniki na spód: - 180 g mąki - 30 g cukru Diamant - 100 g masła - 2 żółtka - szczypta soli Składniki na krem kokosowo - waniliowy: - 400 ml mleka kokosowego - 50 g cukru Diamant - 3 żółtka - 25 g mąki ziemniaczanej - 25 g mąki pszennej - 70 g białej czekolady - laska wanilii Składniki na bezę włoską: - 2 białka - 150 g cukru Diamant - 30 ml wody Dodatkowo: - 200 - 220 g czerwonej porzeczki Wykonanie spodu: Wszystkie...

DODANO DO 1 zeszytu:

Zobacz także przepisy na:

    Karolaa
    Karolaa Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    I love cooking
    Podsumowanie akcji Porzeczkowo

    Podsumowanie akcji Porzeczkowo 591

    Joaska
    Joaska Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    królestwo garów
    spis rzeczy

    spis rzeczy 2880

    Kulinarne Zmagania
    Kulinarne Zmagania Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Kulinarne zmagania
    Tarta

    Tarta 5454