Tarta z  czerwoną porzeczką i kremem kokosowo - waniliowym

60 kliknięć
14.07.2017
blog: Kulinarne pomyłki

Przepis: Tarta z czerwoną porzeczką i kremem kokosowo - waniliowym

Składniki na spód: - 180 g mąki - 30 g cukru Diamant - 100 g masła - 2 żółtka - szczypta soli Składniki na krem kokosowo - waniliowy: - 400 ml mleka kokosowego - 50 g cukru Diamant - 3 żółtka - 25 g mąki ziemniaczanej - 25 g mąki pszennej - 70 g białej czekolady - laska wanilii Składniki na bezę włoską: - 2 białka - 150 g cukru Diamant - 30 ml wody Dodatkowo: - 200 - 220 g czerwonej porzeczki Wykonanie spodu: Wszystkie...

DODANO DO 1 zeszytu:

Zobacz także przepisy na:

    Kulinarne Zmagania
    Kulinarne Zmagania
    Tarta
    Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Tarta

    Tarta 5498

    Joaska
    Joaska
    spis rzeczy
    Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    spis rzeczy

    spis rzeczy 2900