Tatowe biesiady: Gęś faszerowana kaszą po polsku

3262 kliknięcia
06.01.2012
blog: Gotowanie na gazie

Przepis: Tatowe biesiady: Gęś faszerowana kaszą po polsku

Ostatnio polska gęś owsiana jest na topie. Zachwalają ją wszystkie tuzy polskiego kucharstwa, które są w telewizorni: i Grzegorz Łapanowski, i Karol Okrasa, i Tomasz Jakubiak. Inni pewnie też, ale ich akurat nie słyszałem jak zachwalali. Nasze bystrzaki nie ściemniają jak co poniektórzy, a i opowiadać umią, więc ciekawość mię podżarła. Na święty Marcin nie dorwałem, ale przed Świętami idę, patrzę... mrożona to mrożona, ale...

Zobacz także przepisy na:

    kasztanowakuchnia
    kasztanowakuchnia Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Kasztanowa Kuchnia
    Pieczone udka z gęsi

    Pieczone udka z gęsi 14253

    Karolaa
    Karolaa Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    I love cooking
    Gęś faszerowana kaszą

    Gęś faszerowana kaszą 1494

    Magdalena Z
    Magdalena Z Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Biały Fartuszek
    Pierś z gęsi

    Pierś z gęsi 13052

    czyprakantoni
    czyprakantoni Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Gotowanie na gazie
    Pajęczyny

    Pajęczyny 16

    Mątewka
    Mątewka Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Kuchenne algorytmy
    Pasztet z gęsi

    Pasztet z gęsi 8860

    Joaska
    Joaska Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    królestwo garów
    Pierś z gęsi

    Pierś z gęsi 15235

    janiolka
    janiolka Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Eksperyment sobotni
    pieczona pierś gęsi

    pieczona pierś gęsi 13166

    MarciochaKucharzy
    MarciochaKucharzy Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    MarciochaKucharzy
    Pierś z gęsi

    Pierś z gęsi 16123

    zielono mi
    zielono mi Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    zielono mi
    Pierś z gęsi.

    Pierś z gęsi. 8841

    czyprakantoni
    czyprakantoni Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Gotowanie na gazie
    Sesemesy bagienne

    Sesemesy bagienne 297