Terrina z łososia w maku

126 kliknięć
25.06.2016
blog: Moje Wypieki I Nie Tylko

Przepis: Terrina z łososia w maku

Terrina jest to rodzaj pasztetu z mięsa, ryb lub warzyw, pieczona w kąpieli wodnej. Podawana może być na zimno, ale również i na ciepło. Szczególnie popularna w restauracjach francuskich, ale nie tylko. Bardzo prosty przepis, którego efekt jest zaskakujący i dla oczu, i dla podniebienia -terrina z łososia w maku. Składniki na formę keksowa 30 cm x 12 cm: - 1,1 kg świeżego łososia (filet bez skóry) - 2 czerstwe kajzerki...

DODANO DO 2 zeszytów:

Zobacz także przepisy na:

    HannaT
    HannaT Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    HIT PYCHOTKA
    TERRINA Z ŁOSOSIA - SZYNKOWAR

    TERRINA Z ŁOSOSIA - SZYNKOWAR 99

    Krys
    Krys Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Kuchnia u Krysi
    Terrina z łososiem

    Terrina z łososiem 489

    yobada
    yobada Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Obados na obiados..
    Terrina z łososia

    Terrina z łososia 583

    najsmaczniejsze
    najsmaczniejsze Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    najsmaczniejsze.pl
    Terrina z łososia

    Terrina z łososia 476

    Daretocook.pl
    Daretocook.pl Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Dare to cook
    TERRINA Z WĘDZONEGO ŁOSOSIA

    TERRINA Z WĘDZONEGO ŁOSOSIA 369

    lenka
    lenka Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Kuchnia moja przyjaciółka
    Terrina z łososia

    Terrina z łososia 432