Tofu bánh mì z warzywami i majonezem Sriracha. Ciągle w podróży!

42 kliknięcia
24.04.2017
blog: Kuchennymi drzwiami

Przepis: Tofu bánh mì z warzywami i majonezem Sriracha. Ciągle w podróży!

– Ciągle gdzieś podróżujesz… – powiedziała Koleżanka przez telefon. No tak, bo podróż, niezależnie daleka czy bliska daje wolność, radość i szczęście. Wzbogaca i uczy. Każde miejsce ma swój kolor, zapach i smak. Staram się je odkryć i poczuć. Znaleźć wspólny język z otoczeniem i ludźmi, których tam spotkam. Zrozumieć dlaczego żyją właśnie tak. A przede wszystkim poznać to co jedzą. Każda moja podróż sprowadza się do...

Zobacz także przepisy na:

    lazycatkitchen
    lazycatkitchen Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Lazy Cat Kitchen
    Wegańska tempura

    Wegańska tempura 59

    Kaś
    Kaś Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Bake&Taste
    Bánh mì - bagietka po wietnamsku

    Bánh mì - bagietka po wietnamsku 121

    Marysia
    Marysia Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Slow life w wielkim mieście
    Bánh mì

    Bánh mì 62