“Tradycje kulinarne Korei” – recenzja

18 kliknięć
04.10.2016
blog: Ugotowane Pozamiatane

Przepis: “Tradycje kulinarne Korei” – recenzja

Magdalena Tomaszewska-Bolałek jest japonistką, blogerką i dziennikarką, która pisze o azjatyckiej kuchni i reprezentuje polską kuchnię w Azji. Jak zaczęła się przygoda autorki z Dalekim Wschodem? W dzieciństwie miała książeczkę zawierającą koreańskie bajki o dobrym i złym bracie. Nic dziwnego, że po kuchni japońskiej zajęła się też koreańską i że ta książka to nie tylko przepisy, ale też solidna dawka legend, historii,...

Zobacz także przepisy na:

    m.tomaszewska
    m.tomaszewska Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Kuchniokracja
    Rozwiązanie konkursu

    Rozwiązanie konkursu 30

    m.tomaszewska
    m.tomaszewska Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Kuchniokracja
    Kuchnia koreańska ze SMAKiem

    Kuchnia koreańska ze SMAKiem 65