Uczta Babette | Babettes Feast cz. II – kulisy

68 kliknięć
03.11.2012
blog: Kino&Kuchnia

Przepis: Uczta Babette | Babettes Feast cz. II – kulisy

Jak już wcześniej wspominałam obiad do filmu przygotowywał szef kuchni Jan Pedersen z La Cocotte w Kopenhadze. Spędził ponad miesiąc na poszukiwaniu oryginalnych przepisów z XIX kuchni francuskiej do odtworzenia obiadu. CZYTAJ DALEJ Dodaj do ulubionych: Lubię Wczytywanie... Related Ten wpis został opublikowany w kategorii FILMY, filmy fabularne, filmy oparte na książkach, Kino i Kuchnia, kuchnia francuska i oznaczony tagami...

Zobacz także przepisy na:

    Joaska
    Joaska Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    królestwo garów
    Bavette z grilla

    Bavette z grilla 61

    marghe
    marghe Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    MiszMasz Marghe
    Bavette z wędzonym łososiem

    Bavette z wędzonym łososiem 440