Udziec barani w garnku rzymskim

2573 kliknięcia
27.02.2014
blog: Wrzeciono - Blog nieperfekcyjnej pani domu

Udziec barani w garnku rzymskim

Bardzo smaczna baranina z przepisu jaki znalazłam na stornie kochbar.de Potrzebujemy 1,2 kg baraniny z kością do marynty: 4 ząbki czosnku po 1 łyżeczce - ziaren pieprzu, ziaren kolendry, kuminu, słodkiej papryki, oleju sezamowego, soli garść liści mięty gałązka rozmarynu odrobina wody Wszystkie składniki marynaty miksujemy w blenderze. Smarujemy dokładnie baraninę i pieczemy w garnku z gliny. przepis i zdjęcia pochodzą ze...

Zobacz także:

    Beta
    Beta Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Stare Gary
    Udziec barani w wolnowarze

    Udziec barani w wolnowarze 291

    baby-w-kuchni
    baby-w-kuchni Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    BaBy w kuchni
    Jak piec w garnku rzymskim?

    Jak piec w garnku rzymskim? 478

    ugotujmyto
    ugotujmyto Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Ugotujmy To...
    Pieczony udziec barani

    Pieczony udziec barani 4090