Udziec barani w garnku rzymskim

3010 kliknięć
27.02.2014
blog: Wrzeciono - Blog nieperfekcyjnej pani domu

Przepis: Udziec barani w garnku rzymskim

Bardzo smaczna baranina z przepisu jaki znalazłam na stornie kochbar.de Potrzebujemy 1,2 kg baraniny z kością do marynty: 4 ząbki czosnku po 1 łyżeczce - ziaren pieprzu, ziaren kolendry, kuminu, słodkiej papryki, oleju sezamowego, soli garść liści mięty gałązka rozmarynu odrobina wody Wszystkie składniki marynaty miksujemy w blenderze. Smarujemy dokładnie baraninę i pieczemy w garnku z gliny. przepis i zdjęcia pochodzą ze...

Zobacz także przepisy na:

    Nina
    Nina Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Nina w kuchni
    Pieczeń cielęca z sosem z borowików

    Pieczeń cielęca z sosem z borowików 1296

    Mamoniowa
    Mamoniowa Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Gotowanie w Garnku Rzymskim
    Klasyczna baranina

    Klasyczna baranina 1331

    gosiaG
    gosiaG Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    ekologicznakuchnia
    garnek rzymski

    garnek rzymski 1477

    justyna
    justyna Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    sosweetsospicy
    Garnek rzymski

    Garnek rzymski 1309

    mager
    mager Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Pieczenie chleba i inne potrawy
    Garnek rzymski

    Garnek rzymski 1271

    Kuchnia Ilony
    Kuchnia Ilony Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Kuchnia Ilony
    Garnek rzymski

    Garnek rzymski 1130

    Beta
    Beta Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Stare Gary
    Zimowa zupa z wołowiną

    Zimowa zupa z wołowiną 1030

    ugotujmyto
    ugotujmyto Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Ugotujmy To...
    Pieczony udziec barani

    Pieczony udziec barani 5009