Udziec barani w garnku rzymskim

2634 kliknięcia
27.02.2014
blog: Wrzeciono - Blog nieperfekcyjnej pani domu

Przepis: Udziec barani w garnku rzymskim

Bardzo smaczna baranina z przepisu jaki znalazłam na stornie kochbar.de Potrzebujemy 1,2 kg baraniny z kością do marynty: 4 ząbki czosnku po 1 łyżeczce - ziaren pieprzu, ziaren kolendry, kuminu, słodkiej papryki, oleju sezamowego, soli garść liści mięty gałązka rozmarynu odrobina wody Wszystkie składniki marynaty miksujemy w blenderze. Smarujemy dokładnie baraninę i pieczemy w garnku z gliny. przepis i zdjęcia pochodzą ze...

Zobacz także przepisy na:

    MaryJane
    MaryJane Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Chilli Plate
    Gulasz z baraniny

    Gulasz z baraniny 4208

    ugotujmyto
    ugotujmyto Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Ugotujmy To...
    Pieczony udziec barani

    Pieczony udziec barani 4337

    Beta
    Beta Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Stare Gary
    Zimowa zupa z wołowiną

    Zimowa zupa z wołowiną 981

    mager
    mager Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Pieczenie chleba i inne potrawy
    Garnek rzymski

    Garnek rzymski 1151

    Mamoniowa
    Mamoniowa Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Gotowanie w Garnku Rzymskim
    Klasyczna baranina

    Klasyczna baranina 1149

    gosiaG
    gosiaG Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    ekologicznakuchnia
    garnek rzymski

    garnek rzymski 1398

    justyna
    justyna Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    sosweetsospicy
    Garnek rzymski

    Garnek rzymski 1241

    Kuchnia Ilony
    Kuchnia Ilony Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Kuchnia Ilony
    Garnek rzymski

    Garnek rzymski 1075