Ugro po tadżycku

45 kliknięć
05.06.2014
blog: BezKebaba

Przepis: Ugro po tadżycku

Źródło, książka autorstwa: W.A. Bołotnikowa, L.M. Wapielnik Wydanie V W-wa 1988Pierwszy z pierwszej serii ;) Potrzebujemy: 5 ziemniaków 300 g wołowiny 3/4 szkl. grochu 2 cebule 120 g makaronu 1 jajko 100 g włoszczyzny 2 łyżki przecieru pomidorowego 2 łyżki tłuszczu 3/4 szkl. zsiadłego mleka przyprawy, sól Do gotującego się wywaru mięsnego wkładamy, namoczony groch. Po 30-40 minutach dorzucamy pokrojone w gruba kostkę...

Zobacz także przepisy na:

    subiektywniewkuchni
    subiektywniewkuchni Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    kanapka zjedzona
    Kiełbasa szynkowa

    Kiełbasa szynkowa 40

    limonka
    limonka Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    MorskieCytrusy
    Toskania dzień piąty i szósty

    Toskania dzień piąty i szósty 42

    KuchenneWariacje
    KuchenneWariacje Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Kuchenne Wariacje
    Pizza serowa

    Pizza serowa 305

    Krystyna Gerc
    Krystyna Gerc Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Co na obiad?
    Marchwianka z czosnkiem

    Marchwianka z czosnkiem 515

    Angie123
    Angie123 Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    I adore cinnamon
    Migawkowo: lipiec

    Migawkowo: lipiec 36

    asiast
    asiast Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    kaczodajnia.blogspot.com
    Piersi kurczaka z porem

    Piersi kurczaka z porem 2073

    Łukasz Goles
    Łukasz Goles Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    BezKebaba
    Ugro po tadżycku

    Ugro po tadżycku 45