Utopenci, czyli marynowane serdelki po czesku

235 kliknięć
26.07.2014
blog: Szef kuchni odleciał

Przepis: Utopenci, czyli marynowane serdelki po czesku

Oto czeska przystawka do piwa. Jak smakuje? Jak serdelek o smaku marynowanego śledzia :-) Naprawdę! U nas w rodzinie żona i jedna z córek są zdeklarowanymi fankami utopenców. Zalecam przynajmniej raz wypróbować :-) Składniki A. - duży słój - serdelki, tyle żeby się zmieściły w słoju - 1 papryka, pokrojona w paski - 1 ogórek, najlepiej gruntowy, pokrojony w paski - 1 cebula, cienkie piórka - 1 mała ostra papryka, drobne...

DODANO DO 3 zeszytów:

Zobacz także przepisy na:

    zbysiowa
    zbysiowa
    Marynowane buraczki
    Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Marynowane buraczki

    Marynowane buraczki 6792

    asiast
    asiast
    Czeskie knedliki
    Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Czeskie knedliki

    Czeskie knedliki 2956

    Facet z nożem
    Facet z nożem
    Uwagi z Pragi
    Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Uwagi z Pragi

    Uwagi z Pragi 158