Verrines z musem z zielonych szparagów i kremem z suszonych w słońcu pomidorów i serem kozim - zaklinanie wiosny

173 kliknięcia
16.04.2012
blog: Kuchnia obłędnie zdrowa

Przepis: Verrines z musem z zielonych szparagów i kremem z suszonych w słońcu pomidorów i serem kozim - zaklinanie wiosny

Dzisiaj prezentowane werinki idealnie nadają się na elegancką przystawkę. Dodam, że dla miłośników takich wyraźnych smaków, jak 3 główne składniki, to niezła gradka. Ja lubię każdy ze składników z osobna, jednak obawiałam się finalnego smaku przystawki, bo każda z użytych ingrediencji jest dość charakterystyczna. Szczęśliwie połączenie wyszło świetnie. Jedyna moja uwaga jest taka, że całość jest musem, więc jeśli ktoś woli...

Zobacz także przepisy na:

    Madleine
    Madleine Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Seven days in sunny june
    Mus z dyni

    Mus z dyni 1103

    Aaricia
    Aaricia Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Foodnotes
    Wiosna na straganie i w kuchni

    Wiosna na straganie i w kuchni 20

    Madleine
    Madleine Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Seven days in sunny june
    Tarta ze szparagami

    Tarta ze szparagami 560