Wątróbka cielęca, masło i szałwia

820 kliknięć
19.07.2012
blog: TAPENDA

Przepis: Wątróbka cielęca, masło i szałwia

Kilka miesięcy minęło od ostatniej kolacji na której raczyliśmy się wątróbką, wtedy przyrządzoną z dodatkiem masła i wina. Znów w sklepie mięsnym szczęście się do mnie uśmiechnęło i dostałam "nieosiągalną" wątróbkę cielęcą. Tym razem wątróbka, taka jaką najbardziej lubię z masłem i szałwią. To co mi się naprawdę podoba, w jej przyrządzaniu to to, że to „strasznie” szybka kolacja i „straszenie” dobra. 30-40 dkg wątróbki...

Zobacz także przepisy na:

    KUKBUK
    KUKBUK
    Fegatini alla salvia
    Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Fegatini alla salvia

    Fegatini alla salvia 13

    KUKBUK
    KUKBUK
    Fegatini alla salvia
    Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Fegatini alla salvia

    Fegatini alla salvia 15