Wątróbka drobiowa lub pasztet

198 kliknięć
27.01.2017
blog: Dietykon

Przepis: Wątróbka drobiowa lub pasztet

Wątróbki usmażone można podawać w całości lub po zblendowaniu jako pasztet z wątróbek drobiowych!Do wykonania tego dania potrzebować będziemy: 400 g wątróbek drobiowych 100 g masła (oraz 100 g masła klarowanego jeżeli ma być to pasztet) 3 duże lub 4 małe cebule 3 ząbki czosnku 1/2 łyżeczki imbiru mielonego, , 1 łyżeczka szałwii ciętej (opcjonalnie listki do pasztetu), 1 łyżeczka kminku mielonego pieprz czarny, sól Wątróbki...

DODANO DO 1 zeszytu:

Zobacz także przepisy na:

    laleczka20
    laleczka20 Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    rozowakuchnia
    Pasztet z wątróbek drobiowych

    Pasztet z wątróbek drobiowych 2442

    epithimija
    epithimija Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    z charakterem
    Pasztet drobiowy z wątróbkami

    Pasztet drobiowy z wątróbkami 1486