Wątróbka po żydowsku - pasta na kanapki

78 kliknięć
16.10.2017
blog: UGOTOWAĆ

Przepis: Wątróbka po żydowsku - pasta na kanapki

Wątróbka po żydowsku to pasta idealna na kanapki, która składa się ze smażonej wątróbki wraz z dodatkiem cebuli, jabłka oraz ugotowanych jajek. Proste i bardzo smaczne połączenie smaków. Taką pastę możecie podać na świeżym pieczywie bądź zgodnie z tradycją żydowską - na chałce. Składniki: 250 g wątróbki drobiowej 3 jajka ugotowane na twardo 1/2 średniej wielkości cebuli 1/2 kwaśnego jabłka odrobina oleju majeranek sól,...

Zobacz także przepisy na:

    Koper
    Koper Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    W koperkowej kuchni
    Pasta z wątróbki drobiowej

    Pasta z wątróbki drobiowej 1813

    pjakubczak
    pjakubczak Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Na okruszku
    Tatar żydowski

    Tatar żydowski 306

    Opalanka
    Opalanka Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    niebo na talerzu
    Pasta do pieczywa po żydowsku

    Pasta do pieczywa po żydowsku 208

    Wiech
    Wiech Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Kuchnia bez chemii
    Pasta wątrobiana do kanapek

    Pasta wątrobiana do kanapek 816

    Eweli
    Eweli Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Na Skrzydłach Smaku
    Pasta z wątróbki drobiowej

    Pasta z wątróbki drobiowej 1697

    6niebo
    6niebo Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    szóste niebo
    pasta z wątróbki

    pasta z wątróbki 1642

    zuzuhoho
    zuzuhoho Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Zuziu, ugotuj mi obiad
    Pasta z wątróbek

    Pasta z wątróbek 659