wegański ekspresowy budyń migdałowy

56 kliknięć
20.12.2014
blog: Diet Food Porn

wegański ekspresowy budyń migdałowy

4 łyżki płatków owsianych i ok. 10 migdałów zalałam wrzątkiem, blendowałam na głaską masę, można dodać dużo wody- płatki dużo chłoną. Dodałam łyżkę ksylitolu. Czasem zostawiam płatki na noc i benduję rano, nie wiem co jest pyszniejsze, na zimno czy ciepło.. Można dodać odrobinę jakiegoś mleka, przyznam, że dodałam odrobinę krowiego.

DODANO DO 1 zeszytu:

Zobacz także:

    aronia
    aronia Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    wiem co jem
    Wegański budyń jagodowy

    Wegański budyń jagodowy 32

    Taste me
    Taste me Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Taste me!
    Migdałowy tofurnik

    Migdałowy tofurnik 82

    katarzynakachel
    katarzynakachel Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Katarzyna Kachel
    Mazurek migdałowy

    Mazurek migdałowy 44

    Mada
    Mada Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    MadaWKuchni
    Migdałowy budyń bez mleka

    Migdałowy budyń bez mleka 245