WEGAŃSKI PASZTET Z PIECZONEJ DYNI, SOCZEWICY I KASZY JAGLANEJ

563 kliknięcia
10.10.2015
blog: Domowe Frykasy

Przepis: WEGAŃSKI PASZTET Z PIECZONEJ DYNI, SOCZEWICY I KASZY JAGLANEJ

Pieczona dynia to prawdziwe dobrodziejstwo. To piękne, choć mdłe w smaku warzywo po kilkudziesięciu minutach w piekarniku zmienia się w istne cudo, którym ostatnio nie potrafię się przejeść. Dodaję ją do makaronu, robię naleśniki, piekę pasztet, a czasem pałaszuję prosto z blachy, posypaną solą i pieprzem. Pasztet z pieczonej dyni najbardziej smakuje mi na razowym chlebie, z suszonymi pomidorami. Po raz pierwszy...

Zobacz także przepisy na:

    avokava
    avokava Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    AVOKAVA - nutri & bio life
    Alkalizujący paszet

    Alkalizujący paszet 37