Wegański TORT CYTRYNOWO-CZEKOLADOWY z brzoskwiniami

56 kliknięć
04.06.2017
blog: Via Gusto

Przepis: Wegański TORT CYTRYNOWO-CZEKOLADOWY z brzoskwiniami

Bardzo prosty i orzeźwiający tort. Do ciasta dodałam mąki orkiszowej, jednak możesz użyć samej mąki pszennej – wtedy tort będzie jaśniejszy i bardziej pulchny. Tort przełożony jest cytrynowym kisielem, którego kwaśny smak idealnie łączy się z kremem czekoladowym. Zapraszam do obejrzenia krótkiego video przepisu, który wraz ze składnikami znajdziesz poniżej Składniki: Ciasto: 2 szklanki mąki (1 szklanka pszennej, 0.5...

DODANO DO 1 zeszytu:

Zobacz także przepisy na:

    mniumniu
    mniumniu Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    MniuMniu
    WEGAŃSKI TORT CZEKOLADOWY Z OWOCAMI

    WEGAŃSKI TORT CZEKOLADOWY Z OWOCAMI 206