Wegański TORT CYTRYNOWO-CZEKOLADOWY z brzoskwiniami

46 kliknięć
04.06.2017
blog: Via Gusto

Wegański TORT CYTRYNOWO-CZEKOLADOWY z brzoskwiniami

Bardzo prosty i orzeźwiający tort. Do ciasta dodałam mąki orkiszowej, jednak możesz użyć samej mąki pszennej – wtedy tort będzie jaśniejszy i bardziej pulchny. Tort przełożony jest cytrynowym kisielem, którego kwaśny smak idealnie łączy się z kremem czekoladowym. Zapraszam do obejrzenia krótkiego video przepisu, który wraz ze składnikami znajdziesz poniżej Składniki: Ciasto: 2 szklanki mąki (1 szklanka pszennej, 0.5...

DODANO DO 1 zeszytu:

Zobacz także:

    Taste me
    Taste me Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Taste me!
    Wegański tort z sezamkami

    Wegański tort z sezamkami 72

    elwirski
    elwirski Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    na moim stole
    Bezowy tort cytrynowo-ananasowy

    Bezowy tort cytrynowo-ananasowy 88