Wegańskie dim sum – azjatyckie pierożki (bezglutenowe)

135 kliknięć
28.07.2017
blog: Grochem o Garnek

Przepis: Wegańskie dim sum – azjatyckie pierożki (bezglutenowe)

Pierwszy raz zjadłam dim sumy w trakcie podróży po Azji. Byliśmy w Singapurze i zachwycił nas fakt, że jedna z sieciówek-fastfoodów posiada gwiazdki Michelin. Tym sposobem odwiedziliśmy Din Tai Fung, gdzie napiliśmy się najlepszej mrożonej herbaty earl grey (z ogromną mrożoną kulą z herbaty w środku – genialne! Lód nie rozwadnia napoju) i zjedliśmy najlepsze w życiu pierogi (przepraszam Babciu!). Od tej wizyty myślę o tych...

DODANO DO 1 zeszytu:

Zobacz także przepisy na:

    Smakalajzyt.pl
    Smakalajzyt.pl
    Parnik
    Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Parnik

    Parnik 231