Wegańskie pierogi leniwe z tofu, jabłkami i polewą z orzechów i cynamonu. Bezglutenowe

28 kliknięć
09.11.2017
blog: Dieta Eliminacyjna

Przepis: Wegańskie pierogi leniwe z tofu, jabłkami i polewą z orzechów i cynamonu. Bezglutenowe

Wegańskie pierogi leniwe to kolejna propozycja w stylu: jak zrobić coś, co składa się z twarogu, jajek i mąki pszennej w wersji bez nabiału glutenu. U nas w domu leniwe pierogi były propozycją szybkiego obiadu lub kolacji. Zamiast twarogu można z powodzeniem użyć tofu, ale trzeba kilku dodatków, które podkręcą smak: masło orzechowe, jabłko, cynamon. Wegańskie pierogi leniwe – składniki kostka tofu o neutralnym smaku 1 łyżka...

Zobacz także przepisy na:

    kornik
    kornik Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    kornik w kuchni
    Pierogi leniwe

    Pierogi leniwe 425

    justa_kitchen
    justa_kitchen Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    justa kitchen
    kasza gryczana z jabłkiem

    kasza gryczana z jabłkiem 1417