Węgierski paprykarz „na zimę” - jesienny przepis na wieprzowinę

44 kliknięcia
13.10.2017
blog: Oneginetatopa

Przepis: Węgierski paprykarz „na zimę” - jesienny przepis na wieprzowinę

Pyszne mięso w świetnym sosie - węgierski przysmaki na polskim stole fot. D.Szymborska Dla mnie gotowanie sezonowe oznacza, że jak tylko robi się chłodniej to szukam dań rozgrzewających. Dlatego sięgam po przepisy z kuchni węgierskiej, która jest pełna mięsa, smalcu, przypraw. Sprawdzoną bazą z przepisami jest Kulinarny Przewodnik Pascala – WĘGRY. Paprykarz, ma w nazwie „na zimę” i jakbyśmy całego nie zjedli, to bym go...

DODANO DO 1 zeszytu:

Zobacz także przepisy na:

    NinaJG
    NinaJG
    Perkelt z wieprzowiny.
    Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Perkelt z wieprzowiny.

    Perkelt z wieprzowiny. 207

    ewena
    ewena
    Paprykarz węgierski
    Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Paprykarz węgierski

    Paprykarz węgierski 515