WIOSENNE PĘCZOTTO Z CUKINIĄ I ZIELONYM GROSZKIEM

48 kliknięć
06.05.2016
blog: MniuMniu

Przepis: WIOSENNE PĘCZOTTO Z CUKINIĄ I ZIELONYM GROSZKIEM

Zachęcam Was dzisiaj do przygotowania lekkiego i bardzo pożywnego dania na bazie kaszy pęczak, czyli mojej wersji wege wersji pęczotto. Z dużą ilością warzyw – chrupiącą cukinią, zielonym groszkiem oraz marchewką. Do tego obowiązkowo obfita garść natki pietruszki i opcjonalnie wegańskie parmezan, który wspaniale podkręca smak dania. Pęczotto jak większość moich propozycji wspaniale sprawdza się także jako danie wypełniające...

DODANO DO 1 zeszytu:

Zobacz także przepisy na:

    Ivka
    Ivka Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Ivka w kuchni
    Puree z zielonego groszku

    Puree z zielonego groszku 13199

    aga.jabl
    aga.jabl Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Niedzielny Kucharz
    Wtorek: Pęczotto primavera

    Wtorek: Pęczotto primavera 28

    aga.jabl
    aga.jabl Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Niedzielny Kucharz
    Pęczotto primavera

    Pęczotto primavera 32