Włoskie danie jednogarnkowe z kapustą

500 kliknięć
12.01.2014
blog: Studio Kuchnia

Przepis: Włoskie danie jednogarnkowe z kapustą

Cudowne, miękkie mięso z cielęciny połączone za pomocą sosu ze świeżych pomidorów z białą kapustą i kaszą. Podawane z parmezanem. Aromatyczne i lekkie, przyprawione oregano, chili i świeżą szałwią. Kto nie przepada za kaszą, może podać z chlebem lecz musi zmienić porcję bulionu na 500 ml. 2 godziny | 4 porcje Potrzebujesz 500 g cielęciny (łopatki lub mostka) 4 duże pomidory 300 g białej kapusty 1 cebula 2 ząbki czosnku...

DODANO DO 1 zeszytu:

Zobacz także przepisy na:

    marta-gotuje.pl
    marta-gotuje.pl Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    marta-gotuje.pl
    Danie jednogarnkowe

    Danie jednogarnkowe 7304

    mjab
    mjab Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Commit to be fit
    Mięsno-warzywne danie jednogarnkowe

    Mięsno-warzywne danie jednogarnkowe 989

    pariscope
    pariscope Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Po prostu pyszne
    SOCZEWICA Z KAPUSTĄ WŁOSKĄ

    SOCZEWICA Z KAPUSTĄ WŁOSKĄ 848

    coolinarnie.pl
    coolinarnie.pl Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    coolinarnie.pl
    Gołąbki

    Gołąbki 4997