Włoskie danie jednogarnkowe z kapustą

488 kliknięć
12.01.2014
blog: Studio Kuchnia

Przepis: Włoskie danie jednogarnkowe z kapustą

Cudowne, miękkie mięso z cielęciny połączone za pomocą sosu ze świeżych pomidorów z białą kapustą i kaszą. Podawane z parmezanem. Aromatyczne i lekkie, przyprawione oregano, chili i świeżą szałwią. Kto nie przepada za kaszą, może podać z chlebem lecz musi zmienić porcję bulionu na 500 ml. 2 godziny | 4 porcje Potrzebujesz 500 g cielęciny (łopatki lub mostka) 4 duże pomidory 300 g białej kapusty 1 cebula 2 ząbki czosnku...

DODANO DO 1 zeszytu:

Zobacz także przepisy na:

    coolinarnie.pl
    coolinarnie.pl Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    coolinarnie.pl
    Gołąbki

    Gołąbki 4789

    marta-gotuje.pl
    marta-gotuje.pl Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    marta-gotuje.pl
    Danie jednogarnkowe

    Danie jednogarnkowe 6227

    Magda111
    Magda111 Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Smakowite Dania
    Flaczki z boczniaków

    Flaczki z boczniaków 1480