Wołowina po chińsku z grzybami i fasolką

46 kliknięć
11.07.2016
blog: Follow The Taste

Przepis: Wołowina po chińsku z grzybami i fasolką

Składniki: 250 g mięsa mielonego wołowego 300 g pieczarek 300 g fasolki szparagowej biała część pora 1 marchewka 4 ząbki czosnku 1 łyżeczka oleju kokosowego (lub innego do smażenia) 2 łyżki oleju sezamowego około 5 łyżek sosu sojowego około 2 cm kawałek imbiru 1 papryczka chilli 1 łyżeczka mielonej kolendry dodatki: makaron ryżowy ewentualnie ryż do podania: kiełki, uprażony lekko sezam, świeża kolendra, sok z 1/2 limonki...

DODANO DO 1 zeszytu:

Zobacz także przepisy na:

    LOVE EAT
    LOVE EAT Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Mashup
    Grillowany schab w miodzie i cynamonie

    Grillowany schab w miodzie i cynamonie 500

    Anka
    Anka Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Kuchnia Wschodu
    Wegańskie Mapo Tofu

    Wegańskie Mapo Tofu 119

    Smakalajzyt.pl
    Smakalajzyt.pl Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Smakalajzyt
    Wołowina po chińsku

    Wołowina po chińsku 931

    Smakalajzyt.pl
    Smakalajzyt.pl Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Smakalajzyt
    Kurczak po chińsku

    Kurczak po chińsku 1165

    Smakalajzyt.pl
    Smakalajzyt.pl Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Smakalajzyt
    Wołowina w sosie ostrygowym

    Wołowina w sosie ostrygowym 243

    powolipoprostu.pl
    powolipoprostu.pl Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Powoli. Po Prostu.
    Chińskie Żarcie.

    Chińskie Żarcie. 207

    Sarna888
    Sarna888 Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Kuchnia w przybliżeniu
    Moje Chiny

    Moje Chiny 103