Wołowina podana z purée marchewkowo-imbirowym, z dodatkiem ryżu jaśminowego oraz sosu żurawinowego

58 kliknięć
14.08.2014
blog: Apetyczny. Aromatyczny, Kulinarny - BLOG!

Przepis: Wołowina podana z purée marchewkowo-imbirowym, z dodatkiem ryżu jaśminowego oraz sosu żurawinowego

Pora, żebym się z Wami podzieliła przepisem na drugie danie, które powstało podczas Finału BlogerChef. Tym razem jest to potrawa improwizowana, z wykorzystaniem dwóch tajnych składników z tzw. "czarnej skrzynki" i ograniczonej puli innych produktów. W tym roku, obowiązkowo w potrawie każdego finalisty musiały znaleźć się imbir i żurawina. Składniki niby powszechnie znane, ale co z tym zrobić? Ostatecznie postawilam na...

Zobacz także przepisy na:

    kucharoholiczka
    kucharoholiczka
    Puree marchewkowe
    Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Puree marchewkowe

    Puree marchewkowe 3494

    kulinarny fotoblog
    kulinarny fotoblog
    sos żurawinowy
    Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    sos żurawinowy

    sos żurawinowy 9476

    sylwia.ss
    sylwia.ss
    Sos żurawinowy
    Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Sos żurawinowy

    Sos żurawinowy 12586