Wołowina podana z purée marchewkowo-imbirowym, z dodatkiem ryżu jaśminowego oraz sosu żurawinowego

58 kliknięć
14.08.2014
blog: Apetyczny. Aromatyczny, Kulinarny - BLOG!

Wołowina podana z purée marchewkowo-imbirowym, z dodatkiem ryżu jaśminowego oraz sosu żurawinowego

Pora, żebym się z Wami podzieliła przepisem na drugie danie, które powstało podczas Finału BlogerChef. Tym razem jest to potrawa improwizowana, z wykorzystaniem dwóch tajnych składników z tzw. "czarnej skrzynki" i ograniczonej puli innych produktów. W tym roku, obowiązkowo w potrawie każdego finalisty musiały znaleźć się imbir i żurawina. Składniki niby powszechnie znane, ale co z tym zrobić? Ostatecznie postawilam na...

Zobacz także:

    WIczek
    WIczek Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Wilczy Smaczek
    Zupa marchewkowo imbirowa

    Zupa marchewkowo imbirowa 60

    Netka
    Netka Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Netka w kuchni
    Wołowina z  sosem jeżynowym

    Wołowina z sosem jeżynowym 52

    9moniam
    9moniam Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    GastroMonia
    Sos z soku żurawinowego

    Sos z soku żurawinowego 384