Wołowina podana z purée marchewkowo-imbirowym, z dodatkiem ryżu jaśminowego oraz sosu żurawinowego

58 kliknięć
14.08.2014
blog: Apetyczny. Aromatyczny, Kulinarny - BLOG!

Przepis: Wołowina podana z purée marchewkowo-imbirowym, z dodatkiem ryżu jaśminowego oraz sosu żurawinowego

Pora, żebym się z Wami podzieliła przepisem na drugie danie, które powstało podczas Finału BlogerChef. Tym razem jest to potrawa improwizowana, z wykorzystaniem dwóch tajnych składników z tzw. "czarnej skrzynki" i ograniczonej puli innych produktów. W tym roku, obowiązkowo w potrawie każdego finalisty musiały znaleźć się imbir i żurawina. Składniki niby powszechnie znane, ale co z tym zrobić? Ostatecznie postawilam na...

Zobacz także przepisy na:

    sylwia.ss
    sylwia.ss Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    kierunek zdrowie
    Sos żurawinowy

    Sos żurawinowy 11236

    kulinarny fotoblog
    kulinarny fotoblog Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Kulinarny fotoblog
    sos żurawinowy

    sos żurawinowy 8884

    luna19
    luna19 Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Gotowanie jest łatwe
    Alfabetyczny spis przepisów

    Alfabetyczny spis przepisów 6193

    Beata
    Beata Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Magazyn Kuchenny
    Sos żurawinowy do mięs

    Sos żurawinowy do mięs 6152

    Smak Zdrowia
    Smak Zdrowia Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Smak Zdrowia
    Ryż jaśminowy z cieciorką

    Ryż jaśminowy z cieciorką 946