Wołowina z fasolką szparogową i makaronem ryżowym z woka

88 kliknięć
06.12.2012
blog: Z zielonej kuchni

Przepis: Wołowina z fasolką szparogową i makaronem ryżowym z woka

Moja kolejna orientalna wariacja. Kruche mięso, piękny zapach...Pycha! Składniki: ( 5 porcji - obiad dla gości) 1/2 kg chudej wołowiny 40 dag fasolki szparagowej (użyłam mrożonej) 1 czerwona papryczka chili opakowanie makaronu ryżowego 200g 2 łyżki mąki kukurydzianej 4 łyżki sosu sojowego swieży imbir (ok. 3 cm) 4 ząbki czosnku natka pietruszki szczypiorek ziarna sezamu Wołowinę pokroiłam na cieniutkie paseczki, polałam...

Zobacz także przepisy na:

    shootandfood
    shootandfood Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    shoot&food
    WOŁOWINA PO CHIŃSKU

    WOŁOWINA PO CHIŃSKU 2187

    borsuczek_nk
    borsuczek_nk Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Plaster Miodu
    Wołowina po chińsku

    Wołowina po chińsku 6125

    Kalejdoskop Smaków
    Kalejdoskop Smaków Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Kalejdoskop Smaków
    Chińszczyzna

    Chińszczyzna 4393

    oliwek78
    oliwek78 Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Kulinarny Oliwek
    Wołowina z woka

    Wołowina z woka 94

    Jedz kolorowo
    Jedz kolorowo Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Jedz kolorowo
    Wołowina z warzywami z woka

    Wołowina z warzywami z woka 361