Wołowina z gruszką

137 kliknięć
25.06.2017
blog: Gregorhspeed w kuchni

Przepis: Wołowina z gruszką

Danie z kuchni francuskiej. Burgundia. Składniki 400 g rozbratla 1 gruszka 3/4 szklanki wody pół szklanki soku wyciśniętego z pomarańczy 1 łyżeczka oliwy 2 ząbki czosnku 2 łyżeczki musztardy Dijon 2 łyżeczki mąki ziemniaczanej 1 łyżka koniaku sól pieprz Przygotowanie Gruszkę obrałem, przekroiłem wzdłuż na ćwiartki, gotowałem 5 minut w wodzie wymieszanej z sokiem pomarańczowym. Mięso podsmażyłem na oliwie, przełożyłem do...

DODANO DO 4 zeszytów:

Zobacz także przepisy na:

    Magdalena Poniewierska
    Magdalena Poniewierska Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Limonkowy
    WOŁOWINA

    WOŁOWINA 8242

    borsuczek_nk
    borsuczek_nk Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Plaster Miodu
    Wołowina po chińsku

    Wołowina po chińsku 6114

    Cynowa
    Cynowa Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Cynowa Łyżeczka
    Wołowina o smaku słońca

    Wołowina o smaku słońca 68

    gregorhspeed
    gregorhspeed Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Gregorhspeed w kuchni
    Wołowina z gruszką

    Wołowina z gruszką 137

    uw-aga-gotuje
    uw-aga-gotuje Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    uw-aga-gotuje.blogspot.com
    Wołowina

    Wołowina 4857

    Dorota Smakuje
    Dorota Smakuje Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Dorota Smakuje
    Rosół z wołowiny

    Rosół z wołowiny 36

    gruszka
    gruszka Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    gruszka z fartuszka
    wołowina teriyaki

    wołowina teriyaki 642