WYKWINTNY PASZTET DO SMAROWANIA Z PIECZAREK, CIECIORKI Z CZARNYM CZOSNKIEM

96 kliknięć
05.12.2015
blog: Wegan Nerd

Przepis: WYKWINTNY PASZTET DO SMAROWANIA Z PIECZAREK, CIECIORKI Z CZARNYM CZOSNKIEM

Pâté to francuskie określenie na delikatny rodzaj pasztetu podawany na zimno. To zupełneprzeciwieństwonaszych polskich zapiekanych pasztetów. Te które pieczemy naświęta, muszą być konkretne. Czasem wychodzą dość ciężkie choć powinny mieć z lekko przypieczoną obwódkę i wilgotny środek. Pate to poprostudelikatna, aczkolwiek treściwa pasta, któraszczególnie posmakuje Wam zimą. Kolor pasty może nie zachęca do spróbowania, ale...

DODANO DO 3 zeszytów:

Zobacz także przepisy na:

    Sprawdzona Kuchnia
    Sprawdzona Kuchnia Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Sprawdzonakuchnia
    Pasztet do smarowania

    Pasztet do smarowania 445

    magasia
    magasia Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Kulinarne Wyskoki
    Nowy wymiar pasztetu!

    Nowy wymiar pasztetu! 80

    Daretocook.pl
    Daretocook.pl Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Dare to cook
    WEGETARIAŃSKI PASZTET

    WEGETARIAŃSKI PASZTET 120

    VeganCorner
    VeganCorner Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    VeganCorner
    Pasztet pomidorowy z cieciorki

    Pasztet pomidorowy z cieciorki 2668

    PaulinaS
    PaulinaS Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Zdrowe odżywianie
    Pyszny pasztet z cieciorki

    Pyszny pasztet z cieciorki 12246