"ZAJĄC" - REGIONALNA PIECZEŃ WIEPRZOWA

108 kliknięć
13.12.2017
blog: MOJA KSIĄŻKA KUCHARSKA

Przepis: "ZAJĄC" - REGIONALNA PIECZEŃ WIEPRZOWA

"ZAJĄC" - REGIONALNA PIECZEŃ WIEPRZOWA Pieczeń wieprzowa, regionalnie nazywana "zającem", wytwarzana jest jedynie z naturalnych składników. Pieczona jest w naturalnej błonie wieprzowej, z dodatkiem kminku, ziół i przypraw. No i właśnie wymieniona już błona wieprzowa - jest to nieodłączny element tej pieczeni. Nie jest łatwo ją dostać. Można spróbować u jakiegoś zaprzyjaźnionego rzeźnika...trzeba trochę pokombinować Czasami...

DODANO DO 5 zeszytów:

Zobacz także przepisy na:

    kasztanowakuchnia
    kasztanowakuchnia Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Kasztanowa Kuchnia
    Pasztet z zająca

    Pasztet z zająca 539

    jolantaszyndlarewicz
    jolantaszyndlarewicz Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Smak mojego domu
    Bitki wieprzowe

    Bitki wieprzowe 7312

    beiot
    beiot Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Smaczne zdrowe - wyroby domowe
    Kabanosy wieprzowe

    Kabanosy wieprzowe 5647

    kasztanowakuchnia
    kasztanowakuchnia Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Kasztanowa Kuchnia
    Zrazy wieprzowe

    Zrazy wieprzowe 5830

    L'arte del cibo
    L'arte del cibo Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    L'arte del cibo
    Roladki wieprzowe

    Roladki wieprzowe 7087

    jaroszbartosz1992
    jaroszbartosz1992 Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Gotuj z prezesem
    Roladki wieprzowe

    Roladki wieprzowe 2480

    Kasiolek
    Kasiolek Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Zabiegana w Kuchni
    polędwiczki wieprzowe

    polędwiczki wieprzowe 5882