Zapiekana dynia piżmowa Butternut z farszem z basmati i suszonych grzybów

203 kliknięcia
24.08.2012
blog: FACET I KUCHNIA

Przepis: Zapiekana dynia piżmowa Butternut z farszem z basmati i suszonych grzybów

1 średnia dynia piżmowa Butternut 50 g ryżu basmati garść suszonych grzybów kilka suszonych pomidorów w oliwie papryczka chilli 1-2 ząbki czosnku 3 łyżeczki słonecznika trochę liści świeżej mięty kolendra pieprz, sól oliwa extra vergine Zaletą dyni piżmowej Butternut jest nie tylko fajny, intensywnykolor miąższu, ale też podatna na obróbkę cieplną skórka, dzięki czemu dynia po upieczeniu doskonale nadaje się do zjedzenia w...

DODANO DO 1 zeszytu:

Zobacz także przepisy na:

    Kasia FF
    Kasia FF
    Zupa z dyni piżmowej
    Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Zupa z dyni piżmowej

    Zupa z dyni piżmowej 2933

    przepisybetty
    przepisybetty
    Dynia piżmowa
    Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Dynia piżmowa

    Dynia piżmowa 8486

    weganon
    weganon
    PIECZONA DYNIA PIŻMOWA
    Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    PIECZONA DYNIA PIŻMOWA

    PIECZONA DYNIA PIŻMOWA 5261

    Filip
    Filip
    Roladki z bakłażana
    Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Roladki z bakłażana

    Roladki z bakłażana 242