Zapiekane plastry schabu

1277 kliknięć
08.02.2013
blog: KuchniaSłońca

Przepis: Zapiekane plastry schabu

Przyprawę do mięsa wieprzowego mieszamy z 2-3 łyżkami oleju. Wkładamy do niej plastry schabu. Przykrywamy folią aluminiową i chłodzimy w lodówce całą noc. Następnego dnia smażymy mięso z obu stron na rozgrzanym oleju. Pomarańcze obieramy ze skóry i dzielimy na cząstki. W naczyniu żaroodpornym układamy połowę pomarańczy. Na nie układamy plastry schabu. Na mięsie układamy resztę owoców. Polewamy wszystko sosem zrobionym z...

Zobacz także przepisy na:

    prostedania
    prostedania Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    prostedania
    Schab i ziemniaki zapiekane

    Schab i ziemniaki zapiekane 464

    Dzikowiec
    Dzikowiec Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Dzikowiec od kuchni
    Schab zapiekany w pomidorach

    Schab zapiekany w pomidorach 1230

    zewa
    zewa Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Ewa w kuchni
    Schab zapiekany w kurkach

    Schab zapiekany w kurkach 808

    panimagoga
    panimagoga Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Smaki ogrodu
    SCHAB ZAPIEKANY POD CEBULKĄ

    SCHAB ZAPIEKANY POD CEBULKĄ 3104

    SLONCE
    SLONCE Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    KuchniaSłońca
    Zapiekane plastry schabu

    Zapiekane plastry schabu 1277