Zapiekane risotto meksykańskie

218 kliknięć
22.03.2013
blog: Ewusiowe smaki

Przepis: Zapiekane risotto meksykańskie

Składniki: 2 płaty ryby bułka tarta 2 torebki ryżu sos meksykański w słoiku marchewka pietruszka duża cebula olej natka pietruszki sól pieprz Filety z ryby rozmrozić i posoić. Pokroić na niewielkie kawałki. Kawałki ryby obtoczyć w bułce tartej i usmażyć na oleju. Marchewkę i pietruszkę zetrzećna tarce o dużych oczkach, a cebulę pokroić w kostkę. Warzywa poddusić na 2 łyżkach oleju, posolić. Ryż ugotowaćwedług przepisu na...

DODANO DO 1 zeszytu:

Zobacz także przepisy na:

    ewasylwia
    ewasylwia Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Ewusiowe smaki
    Zapiekane risotto meksykańskie

    Zapiekane risotto meksykańskie 218

    jestsmak
    jestsmak Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Jest Smak
    DANIA OBIADOWE

    DANIA OBIADOWE 4750

    luna19
    luna19 Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Gotowanie jest łatwe
    Alfabetyczny spis przepisów

    Alfabetyczny spis przepisów 6252