Zapiekane risotto meksykańskie

219 kliknięć
22.03.2013
blog: Ewusiowe smaki

Przepis: Zapiekane risotto meksykańskie

Składniki: 2 płaty ryby bułka tarta 2 torebki ryżu sos meksykański w słoiku marchewka pietruszka duża cebula olej natka pietruszki sól pieprz Filety z ryby rozmrozić i posoić. Pokroić na niewielkie kawałki. Kawałki ryby obtoczyć w bułce tartej i usmażyć na oleju. Marchewkę i pietruszkę zetrzećna tarce o dużych oczkach, a cebulę pokroić w kostkę. Warzywa poddusić na 2 łyżkach oleju, posolić. Ryż ugotowaćwedług przepisu na...

DODANO DO 1 zeszytu:

Zobacz także przepisy na:

    jestsmak
    jestsmak
    DANIA OBIADOWE
    Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    DANIA OBIADOWE

    DANIA OBIADOWE 4882