Zapiekany dorsz

6420 kliknięć
13.02.2013
blog: zagarami

Przepis: Zapiekany dorsz

Pod pierzynką ze szpinaku oraz pora. W moim domu rzadko gości ryba, ale kiedy już jest szukam innych sposobów na jej przygotowanie niż zwyczajne smażenie w panierce. Ryba upieczona w piekarniku jest bardzo delikatna, szpinak wymieszany z porem i doprawiony czosnkiem nadaje jej ostrości i wyraźnego smaku. Składniki: 1 duży filet z dorsza; 1 por; 1/2 opakowania szpinaku mrożonego; 2 ząbki czosnku; sok z cytryny, sól, pieprz;...

DODANO DO 2 zeszytów:

Zobacz także przepisy na:

    piegusek1976
    piegusek1976
    Zapiekany dorsz
    Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Zapiekany dorsz

    Zapiekany dorsz 1907

    eljotynka
    eljotynka
    Zapiekany dorsz
    Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Zapiekany dorsz

    Zapiekany dorsz 6420