Zdrowy ,smaczny dodatek o lekko maślanym smaku który sprawdzi do pieczonych mięs lub sosów.Danie samo w sobie sprawdzi się także dla wegetaian używając masła roślinnego.

40 kliknięć
29.08.2014
blog: SzczyptaChili

Przepis: Zdrowy ,smaczny dodatek o lekko maślanym smaku który sprawdzi do pieczonych mięs lub sosów.Danie samo w sobie sprawdzi się także dla wegetaian używając masła roślinnego.

Kasza gryczana z marynowaną fasolką szparagową Składniki: (Na 2-4 porcję) 2 saszetki kaszy gryczanej (200g.) 1 słoik litrowy marynowanej fasolki szparagowej ( w wodzie z solą i cukrem) sól ,pieprz 2 łyżki masła 4 łyżki bułki tartej Przygotowanie: Kaszę ugotować wg.przepisu na opakowaniu z dodatkiem soli,wyjąć z woreczków ,poczekać aż wyschnie. Fasolkę szparagową odcedzić z zalewy. Na patelni rozgrzać masło dodać fasolkę...

Zobacz także przepisy na:

    Magiczny Kociołek
    Magiczny Kociołek Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Magiczna Kuchnia
    Zdrowe rogale maślane

    Zdrowe rogale maślane 327

    Mariola88
    Mariola88 Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Domowe ciasta
    Zdrowe ciasteczka bez cukru

    Zdrowe ciasteczka bez cukru 2101

    renatar
    renatar Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Kuchnia niewyszukana
    Zdrowe placki z maślanką

    Zdrowe placki z maślanką 691

    Surojadek
    Surojadek Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
    Surojadek
    ZDROWE ODCHUDZANIE

    ZDROWE ODCHUDZANIE 1359